Pehea e pale ai i ke olakino ʻōpū o kāu ʻīlio

No ka mea, ʻaʻole nahu nā ʻīlio i ka wā e ʻai ai lākou, maʻalahi lākou i nā pilikia ʻōpū.I ka hānai ʻana i nā ʻīlio pipi, pono e hoʻāʻo ka luna ʻōahi e pale aku iā lākou mai ka ʻai ʻana ma muli o ka ʻai.Ma keʻano laulā, pehea ʻoe e pale ai i ke olakino ʻōpū o kāu ʻīlio?
ʻO ka hānai ʻana i ka ʻīlio pono e hahai i ke kumu o ka maʻamau a me ka quantitative, a hoʻomohala i ke ʻano hana hānai kūpono.ʻO ka ʻōlelo maʻamau, pono e hānai ʻia nā ʻīlio makua i ʻelua manawa i ka lā, a ʻo nā ʻīlio ʻīlio e hānai ʻia i ʻekolu manawa i ka lā.E hoʻomanaʻo i ka nui o kēlā me kēia hānai ʻana ma muli o nā pono maoli o ka ʻīlio.
Pono ʻoe e makaʻala i ke koho ʻana i ka meaʻai ʻīlio, a e koho i kahi meaʻai ʻīlio nui i meaʻai a maʻalahi hoʻi e ʻeli a hoʻomoʻa i mea e kōkua ai i kāu ʻīlio e loaʻa i ka meaʻai kaulike a hoʻoikaika i ke olakino o kāu ʻīlio.
Inā pono ʻoe e hoʻololi i ka meaʻai koʻikoʻi no kāu ʻīlio, pono ʻoe e hoʻolohe me ka mālie, ʻaʻole hikiwawe a piha.Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā meaʻai ʻīlio hou me kēlā me kēia hānai ʻana, a hoʻonui mālie i ka nui a hiki i ka hoʻololi ʻia ʻana o ka ʻai ʻīlio hou, i hiki ai i ka ʻōpū o ka ʻīlio ke loaʻa kahi manawa kūpono.
I ka maka o ka ilio me ka ino opu, e hoʻolohe maʻamau i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, hoʻohui pono i ka ʻīlio me nā probiotics, e kaulike i ka pua o ka ʻōpū, a laila e hoʻāʻo e hānai i ka meaʻai maʻalahi e hoʻoheheʻe a hoʻomoʻa i ke ola o kēlā me kēia lā. mea hoonaukiuki.

111


Ka manawa hoʻouna: Oct-09-2022